A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

aftellen

Fotoalbum

Welkom
Welkom

bij de site van het Duvelsfeest. Het alom bekende "Duvelsfeest" wordt ieder jaar gehouden in een grote feesttent aan de westeindseweg tussen Zoeterwoude en Stompwijk.

Het duvelsfeest onderscheidt zich duidelijk van andere tentfeesten door de uitstekende organisatie en de ongedwongen sfeer. Maar vooral doordat het feest ieder jaar weer tijdens de pinksterdagen is, waarmee de "Duvels" een heel gevarieerd publiek trekt, van jong tot oud en voor een ieder wat wils. Het begon in 1995 als een schuurfeest met 600 bezoekers en is uitgegroeid tot een feest met ongeveer 1000 bezoekers. Het Duvelsfeest heeft als doel: zorgen voor ontspanning voor jong en oud in de regio in de ruimste zin van het woord.

Dit jaar wordt het op zaterdag  3 juni voor de 23ste keer gehouden en net als alle voorgaande edities opnieuw op de zaterdagavond van het pinksterweekend. In de loop der jaren is het duvelsfeest uitgegroeid tot een van de leukste en gezelligste feesten in de regio. Nog steeds is ons feest een besloten feest voor en alleen voor genodigden. De gelukkigen (zij met een uitnodiging) komen inmiddels uit heel Nederland. De organisatie streeft ernaar om een gezellige avond te organiseren voor jong (vanaf 18 jaar) en oud.

Met nadruk wijzen wij u er op dat het hier niet om een commercieel evenement gaat. De organisatie heeft namelijk geen enkele commerciële doeleinden.

Waarom "Duvelsfeest". De reden om het feest wederom Duvelsfeest te noemen ligt eigenlijk voor de hand. Vroeger en nog steeds wordt de Westeindseweg, waar het feest gegeven wordt, in de volksmond "de Hel" genoemd.

Het Duvelsfeest is een besloten feest alleen voor genodigden. Slechts degenen met een persoonlijke uitnodiging worden tot het feestterrein toegelaten. Het bezoeken van het feest is volledig voor eigen risico. Het geven van een dergelijk feest is geen gemakkelijke opgaaf, vandaar dat dit draaiboek in de loop der jaren is opgesteld. Om tot een goede samenwerking te komen met o.a. externe instanties is het van belang dat alles tot in de puntjes is geregeld en georganiseerd.

 
< Vorige
Joomla Templates by Joomlashack